"Polska D.E.S.I.G.N."

„D.E.S.I.G.N. Ehk kodune sisustuse ja mitteigapäevase majakraami aabits” on uudne raamat kõige üldisemalt levinud ning kõige vähem hinnatud kunstiliigist – disainist. Lihtsate ja vaimukate kirjelduste, värvikate anekdootide ning veelgi värvikamate illustratsioonide abil lahutab „D.E.S.I.G.N..” meelt, paneb meid imestama ning teeb tundlikumaks ümbritsevate esemete esteetika ja vormi suhtes. See on raamat igaühele!

Pärnu Keskraamatukogu trepigaleriis on lisaks Ewa Solarzi raamatule ka välja pandud Aleksandra ja Daniel Mizielinski illustratsioonid ning nende kavandatud raamatud. Näituse ajal saab näha ka tunnustatud Poola disainerite töid, mis on justkui Ewa Solarzi raamatust välja võetud ja 3D-na esile toodud.

Tekstid: Ewa Solarz Illustratsioonid: Aleksandra ja Daniel Mizielinski Objektid: Oskar Zieta, Anna Kotowicz-Puszkarewicz, Artur Puszkarewicz, Agata Kulik-Pomorska, Pawel Pomorski, Magdalena Lubinska, Michal Kopaniszyn Näituse kuraator: Slawomira Borowska-Peterson (Poola Vabariigi Suursaatkond)
Näitus jõudis meieni koostöös Poola Vabariigi Suursaatkonnaga ja on üleval 30. septembrini.