Tiina Azojani fotonäitus "Minu panus tervisesse"

30. aprillini saab Pärnu Keskraamatukogu trepigaleriis vaadata Tiina Azojani fotonäitust "Minu panus tervisesse".

Enda kohta kirjuatab Azojan järgmist:
Olen sündinud Paides, lapsepõlve - kooliaastad elasin Keilas. Praegu elan Raplamaal väikeses Valgu külas.
Töötanud olen mitmel alal. Olen ema viiele lapsele ja kümne lapselapse vanaema.
Pildistamine on olnud mu bobi ajani kui hakkasin otsima elus uusi väljakutseid. Tõsisemalt alustasin fotograafiaga 17. aastat tagasi. Täiendasin end mitmel koolitusel.
Esimesed pildid sai tehtud looduses, mis on tänaseni mu lemmikteema. Jäädvustan erinevaid üritusi ja sündmusi ning teen fotosessioone.
Fotoaparaadid, millega olen pildistanud: Smena , Olympus, Sony, Canon.
Esimese isikunäituse avasin juubelil Valgus 2013. aastal. Järgnesid näitused : “Valgu elu“ ja “Valgu Põhikooli elu” (2013), loodusfotod “Aastaring” ja “Linnud” (2013), fototöötlus “Lillemandalad” (2015), "Inimesed meie keskel” (2016) ja “Elurõõm” (2019)
Nüüd on valminud kuues näitus ”Minu panus tervisesse”. Tervis on inimese kõige suurem vara. Eesmärk oli teha portreedenäitus kogukonna inimesest – tuua välja nende hobid, näidata elukutseid, mille esindajad panustavad oma tegevusega tervisesse .Mitmed osalejad sai leitud nende abiga, pildile tulid ja pärast seda soovitasid, et “see inimene võiks sobida näituse jaoks“. Valikuid tehes, sai mõeldud, et oleks nii noori kui ka vanu, huvitavaid tegevusi, erinevaid elualasid ja hobisid.
Tänan kõiki osalisi, ilma kelleta poleks see näitus sündinud!
Mõnusat näituse vaatamist! OlgeTerved!