Jazzkaare Linnaruumiprojekti kontsert 18. aprillil

Üle mitme aasta on meil rõõm võõrustada Jazzkaare muusikafestivali Linnaruumiprojekti ja pakkuda oma külastajaile üllatuskontserti.

18. aprillil kell 16.00-16.30 toob Pärnu Keskraamatukokku muusikalise üllatuse Jazzkaare Linnaruumiprojekt.

Jazzkaar on Eesti suurima kontsertide arvuga festival, mis toimub juba aastast 1990. Festival jõuab Tallinna kõrval ligi 10 Eesti linna. 35. festival Jazzkaar leiab aset 21. - 28. aprill 2024. Linnaruumiprojekt on põnevatest esinemispaikadest ning artistidest koosnev programm, mis Jazzkaare ajal üllatab linnarahvast ebatavalistes kohtades väljaspool kontserdisaale – linnatänavatel, ühistranspordis, lennujaamas, kohvikutes ja mujal. Positiivseid emotsioone ja energiat loov linnaruumiprojekt toimub 2024. aastal juba 15. korda, 17. - 28. aprill.

Linnaruumiprojekt on aastaid pakkunud muusikalisi üllatusi eriilmelistes paikades üle-eesti ja üllatuskontserdid on alati positiivselt vastu võetud. Linnaruumi programm peab oluliseks elava muusika toomist inimestele lähemale – nähes muusikuid pilli mängimas annab see inimestele inspiratsiooni ja toob vaheldust nende argiellu. Muusikalise üllatuse raames esinevad muusikud kuni 30 minutilise kavaga.

Sündmus Facebookis

Kontsert on tasuta.