Pärnumaa noorte Luuleprõmm 2023

20. veebruaril 2023 kell 13-15 toimub Pärnu Keskraamatukogu suures saalis (Akadeemia 3) teine Pärnumaa noorte poeetide võistulugemine ehk Luuleprõmm!

  • Osalejad jaotatakse 3 vanusegruppi: kuni 11 a.; 12-15 a.; 16-19 a.
  • Iga esineja käsutuses on 3 minutit esinemisaega, mille kestel tuleb lugeda 1 kuni 3 omaloodud luuletust. Võistleja tohib kasutada ainult oma häält ja miimikat (võib lugeda paberilt või nutitelefonist). Abivahendeid – kostüümi, laulmist, muusikariistu – ei tohi kasutada. Loomulikult on parem, kui esitatav tekst on peas.
  • Esinejaid hindab kolmeliikmeline žürii. Hinnangu annab ka publik aplausiga, mille tugevus muudetakse hindeks, mis lisatakse žüriihinnetele.
  • Teemade valik on piiramatu ja vaba ning luulehobu lendu ei ole võimalik takistada!
  • Võistlusel auhinnatakse iga vanuseklassi 3 parimat prõmmijat auhindadega.
  • Tublimad noored autorid-esinejad lähetatakse vabariiklikule noorte Luuleprõmmule, mis toimub Tartu Linnaraamatukogus (Kompanii 3/5) 8. märtsil 2023.

Võistlusele tuleb eelnevalt registreeruda kuni 16. veebruarini 2023 e-posti aadressiljaakkand88@hotmail.com või telefonil 56468316 (Jaak Känd).
Registreerimisel märkida esineja  nimi, vanus, kool ja klass, kontaktandmed.

 

Pärnumaa prõmmu külalisesinejaks on poetess Elisabeth Heinsalu, kes tutvustab enda äsjailmunud debüütkogu “Kui ma olin udu” ja räägib Eesti Kirjanike Liidu noortesektsiooni tegevusest.

Võimalik on osta soodushinnaga (10 eurot) Elisabethi luulekogu koos autogrammiga.