Raamatukogupäevad 20.-30. oktoober 2022

20. oktoobril algavad üleriigilised raamatukogupäevad, mis kestavad 30. oktoobrini ja mille vältel toimub Pärnu Keskraamatukogus ja haruraamatukogudes mitmeid tegevusi ja sündmusi.

21. oktoobril kl 13.00 avatakse Pärnu Keskraamatukogu kõrval kaks mälestuspinki, mis on pühendatud raamatukogu direktori Saima Andla ja lugemissaali juhataja ning teatriloolase Leida Taltsi mälestusele.

25. oktoobril saab keskraamatukogu töötoas valmistada järjehoidjaid ja toimuvad individuaalsed nutiabi tunnid eakatele.  Nutiabi tunde pakub raamatukogupäevade ajal ka Rääma haruraamatukogu.

26. oktoobril saavad taas Mürakarukoolis kokku meie kõige pisemad külastajad, pisut suuremaid ootame 26. ja 27. oktoobril koolivaheaja töötuppa - lasteleht.pkr.ee/uudis/artikkel/tule_koolivaheajal_kaleidoskoopi_tegema.html

26. oktoobril proovivad lugejate teenindamisega ilukirjanduse osakonnas kätt Pärnu abilinnapea Riido Villup ja Pärnu Muuseumi kunsti- ja fotokogu hoidja Indrek Aija.

27. oktoobril ootame muusikahuvilisi muusikaklubisse, kus viiulivirtuoos Niccolò Paganinist kõneleb tema 240. sünniaastapäeval EMTA õppejõud Meelis Orgse.

 

Raamatukogu on turvaline ja sõbralik paik, mis on avatud igaühele sõltumata majanduslikust olukorrast, kultuurilisest taustast või mistahes muust tunnusest; koht, kuhu erinevad inimesed kokku kutsuda ning seeläbi kogukondade ja laiemalt ühiskonna sidusust suurendada. Kohtume raamatukogus!