Tarmo Vahter esitleb oma raamatut "Võitlus tuleviku pärast"

8. veebruaril kell 17.00 esitleb Eesti Ekspressi ajakirjanik Tarmo Vahter oma uut raamatut "Võitlus tuleviku pärast. 1933-1936: Pätsi aja rääkimata lood".

Sissepääs COVID-tõendiga.

See raamat jutustab elust Eestis aastatel 1933-1936. See on aeg, mis muudab Eesti Vabariigi saatust ja eesti elu. Sellest raamatust saab lugeda inimestest, kellest saavad kangelased või kes annavad eesti kodule ja külale uue näo.
- Arhitektuuri lõpueksamil läbi kukkunud Olev Siinmaa projekti põhjal valmib Pärnus meeste paradiisi kohale luksuslik rannahotell.
- Noor kodumajandusõpetaja Salme Masso õpetab eestlasi süüa tegema ja kodu puhtana hoidma ning vangivalvur Kristjan Palusalust saab üleöö rahvuskangelane.
- Betti Alver hakkab kirjutama luuletusi, mis jõuavad eesti luule kullafondi ja ooperilaulja Miliza Korjus saab esimese eestlasena Hollywoodis filmistaariks.
- Konstantin Päts ravib haiget rahvast ja Artur Sirk kavandab Pätsi röövi tema salajase südamedaami juurest.
- Kindral Johan Laidoner üritab luua Eestile tugevat riigikaitset ning Jaan Tõnisson kaitseb demokraatiat, aga mässib end lootusetult võlgadesse.
- Lisaks palju teisi lugusid koos kokku rohkem kui 300 illustratsiooni - foto, pildi ja dokumendiga - millest enamus näeb pärast Pätsi aega esmakordselt päevavalgust.
- See raamat annab Pätsi ajale nii sõnas kui pildis värvid tagasi.  
Eesti Ekspressi ajakirjanik Tarmo Vahter on avaldanud menu-raamatud “Vaba riigi tulek. 1991. Kuus otsustavat kuud” (2011) ja ““Karuks istus vangitornis…” 1980 - aasta, mis raputas Eestit” (2015).